Oldalak

2011. augusztus 2.

Elsőszülött :)

                  Végre, hosszú idő óta, sikerült összehozni kedves barátnőmmel egy kreatív délutánt, melynek részemről az alább látható szett lett az eredménye. Ha olvasod, ezúton is köszönöm! :)


Mintát készíteni nem volt hozzá időm sajnos,de szerencsére nem is bonyolult darab, plusz rábukkantam a neten egy ismertetőre róla.
http://www.beadstudio.com/info.php?a=613
Itt szokásos módon a további bejegyzések gombra kattintva érhetitek el.

TREE OF LIFE PENDANT
Please note this is an intermediate project.


Materials:


 • One 6mm Soldered Ring


 • 4" 16g Sterling Wire

 • 3ft 24g Soft Sterling Wire

 • - cut into four 9" pieces
 • Assorted Gemstones chips - in leaf colors
 • Tools: • 1" diameter Dowel or Pipe

 • Wire Cutter

 • Chain-Nose Pliers
 • 1. lépés - A csövet formaként használva tekerjük rajta körbe a 16g (1,3 mm) drótot, majd vágjuk el úgy, hogy egy teljes kört kapjunk.


  Step 1 – Using the dowel or pipe as your form, bend the 16g wire around and cut to create a complete circle.  2. lépés - Csúsztassuk a 6 mm-es forrasztott gyűrűt az előbb képzett hurokba.


  Step 2 – Slide the 6mm soldered ring onto the loop you create with the heavier wire.
  3. lépés - Rögzítsük a 4 db 24g (0.5 mm)-es drótot a hurok alján úgy,hogy többször is körbetekerjük velük a vastagabb drótot. (Ez azért is jó, mert el fogja rejteni a hurok csatlakozási végeit.)


  Step 3 - Anchor the 4 pieces of 24g wire to the bottom of the loop by wrapping several time around. (This will also hide ends where they meet on the wire frame.)  Step 4 – Twist the wires together to create a trunk. This should be about 1/2" or half the diameter of the circle.

  4. lépés - Körülbelül a kör átmérőjének feléig tekerjük össze a drótokat. A fatörzzsel ily módon el is készültünk.  Step 5 – Add the stone chips to the wires and weave* them to create the branches. Create a small loop at then end of each wire after the chips so they don't fall off.

  *You can simply cross the beaded wires to create fullness.

  5. lépés - A drótvégekre fűzzük fel az ásványokat így kialakítva az ágakat. A drótok végein képezzünk kis hurkokat, hogy az ásványok ne tudjanak lecsúszni.


  Step 6 – Wrap the end of the wire around the frame to anchor. Make sure you capture the soldered ring in the center as you do this so your pendant hangs properly.

  6. lépés - A drótvégeket tekerjük körbe a kereten,így rögzítve az ágakat. Figyeljünk rá, hogy a forrasztott gyűrű középre kerüljön, mert a medál csak így fog megfelelően lógni.  7. lépés -  Vágjuk le a kilógó drótvégeket, majd hajtsuk be őket a kerethez.
  Step 7 – Trim the ends and tuck down into the direction of the wire.
          

  2 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz!!! Főleg elsőre!!! De amúgy is:-)

   VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
   Nagyon szeretem is, hordom amikor csak tehetem. :)

   VálaszTörlés